Despre noi

Suntem o societate relativ tânără pe piața de profil, dar am reușit să ne impunem prin profesionalismul agenților noștri, prin standardele înalte de calitate pe care ni le-am setat încă de la început și, mai ales, prin modul simplu și direct prin care am venit în întâmpinarea nevoilor medicilor stomatologi din toată țara. Avem parteneriate solide cu producători consacrați din țări precum Germania, Elveția, Franța sau Austria, fiind astfel în postura de a oferi clienților calitatea pe care o caută.
Compania noastră crede în ideea de excelență, astfel încât ne-am propus o specializare clară în privința portofoliului de produse. Nu vrem să vindem de toate și nici nu vrem să predomine cantitatea. Mai degrabă dorim să fim cei mai buni pe câteva direcții clare, fiind astfel în asentimentul clienților care doresc și ei produse de calitate la prețuri competitive.

Cu toate că suntem nișați în ceea ce privește portofoliul, am luat în calcul ca toată ofertă noastră să fie clar delimitată pe două game de produse: o gamă economică și una premium. Fără falsă modestie, putem spune că avem cele mai bune prețuri în zona premium și cea mai bună calitate în zona economică. În acest fel am reușit să devenim parteneri de încredere pentru medici stomatologi din toată țara. Mai mult, știind bine cât de important este ca produsul dorit să ajungă în mâna medicului, am decis ca toți agenții noștri să transporte înpermanență cu ei gama completă de produse, fiind astfel în postura de a oferi pe loc oricărui client ceea ce are nevoie. Desigur, produsele noastre pot ajunge la destinație și prin intermediul curieratului rapid, acolo unde este nevoie.

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru si speram ca va ajuta la stabilirea unei relatii de parteneriat, reciproc avantajoasa!