Producatori

MEISINGER - GERMANIA


Categorie: Producatori

Meisinger produce instrumente rotative de înaltă calitate inca din anul 1888. Compania a crescut de la o întreprindere mică la un jucător global, cu peste 350 de angajați.
Calitate "MADE IN GERMANY"
Meisinger menține cerințele extrem de ridicate privind calitatea tuturor produselor și serviciilor. Una dintre trăsăturile care ii diferențiază de competitorii este dorința de a testa limitele inovației.
Un fapt apreciat de către clienții: Meisinger a fabricat și a vândut mai mult de două miliarde de produse.
Meisinger produce toate produsele la sediul din Neuss, Germania - totul, de la livrările de materii prime la produsul finit.
Utilizează o flotă de mașini pe care le-au înființat în special pentru a se potrivi cerințelor exigente de fabricație. Produsele Meisinger sunt solicitate pe fiecare continent. Cu o filială în Statele Unite ale Americii, fondata în 2001 și cu partenerii de vânzări în mai mult de 100 de tari fac Meisinger un actor global în industria dentara și medicala. Produsele cu marca "Made in Germany" se bucură de o reputație de primă clasă cu mult dincolo de granițele naționale. O reputație de care sunt mândri și se străduiesc să o mențină cu fiecare produs.