Producatori

OKODENT - GERMANIA


Categorie: Producatori

Okodent a fost infiintata in anul 1989 si din 1993 are sediul in Tautenhain din apropierea orașului Jena, care este centrul de înaltă tehnologie în Turingia.

Prin produse inovatoare și de fabricație de înaltă calitate, precum și un serviciu intensiv pentru clienți, prezența lor pe piață a crescut în mod constant. Astăzi gama de produse cuprinde peste 11.000 de articole.

De la inceput si-au concentrat toate eforturile pe calitate înaltă și constantă a produselor. În cadrul domeniului de aplicare al certificării, conform DIN EN ISO 13485 un sistem continuu de management al calității, este confirmată și controlată în mod permanent, de la dezvoltarea produsului prin fabricație până la punctul de vânzare.

Peste 20.000 de clienți din Germania și din străinătate își pun încrederea în Okodent. Prin contactul apropiat de consultanți și reprezentanții cu utilizatorii de produse, sunt capabili să vizeze și să răspundă la întrebări și nevoile individuale, pentru a consilia și găsi soluții de rezolvare a problemelor.

Una dintre preocupările noastre speciale este de a acționa cu responsabilitate în ceea ce privește resursele noastre naturale, folosind ambalaje ecologice.

Extra: www.oekodent.de