Producatori

NAIS - BULGARIA


Categorie: Producatori

NAIS este un producător de frunte de instrumentar rotativ de finisare și de lustruit pentru industria dentară și generală. Produc o gama larga de instrumente pentru medici stomatologi, tehnicieni dentari si stomatologie generala. La nivel global, NAIS oferă unele dintre cei mai buni polipanti (gumite) pentru uz universal, compozite si nano hybride, amalgam, crom-cobalt, acrilic, aur si metal, ceramica si zirconiu si discuri de taiat.

Este o companie destul de tânără, înființată în anul 2001, dar deja bine cunoscuta astăzi în întreaga lume și de încredere, lucrand cu mii de medici stomatologi și tehnicieni dentari, care au evaluat calitatea instrumentelor lor și-au ales NAIS-ul pentru a deveni partenerul lor de afaceri. Instrumentele NAIS sunt fabricate strict în conformitate cu EN ISO 2009, DIN EN ISO 13485 și orientările europene privind dispozitivele medicale Orientarea 93/42 / EG.

Caracteristica esențială a filozofiei companiei este concentrarea pe un echilibru între cea mai înaltă calitate a produselor și de stabilire a prețurilor competitive.