Producatori

PRODONT-HOLLIGER - FRANTA


Categorie: Producatori

PRODONT-Holliger este primul producator francez de instrumente stomatologice fabricate din cele mai bune oțeluri inoxidabile franceze și în conformitate cu cele mai recente tehnici de producție. Certificarea ISO 9001 si 93/42 garanteaza calitatea instrumentelor noastre la fiecare etapă de producție.

Societate,a filială a grupului Nadia, a lucrat timp de mai mult de 40 de ani cu clienții din întreaga lume, în mai mult de 90 de tari. Din asocierea companiei Prodont (abrazive și ceruri) și Holliger (oglinzi), în anii 1980, compania s-a diversificat pe parcursul timpului, prin integrarea producției de instrumente stomatologice pentru stomatologi si laboratoare, precum si arzatoare și arzătoare de sudură.

Astăzi, compania își diversifică produsele sale în 6 ramuri ale industriei, pentru piata dentara (stomatologi si laboratoare) si in alte domenii (bijuterii, industria de ceas, industria de spectacol, arte vizuale, agro-alimentare): Oglinzi dentare (Actual , Sfinte, Holyclar, DMS), discuri abrazive rapide, instrumentar dentar (diagnosticare, restaurare, parodontologie, extractie, chirurgie dentara, implantologie, laborator), arzătoarele (Miniflam, Sfinte, Laboflam, Maticflam, microsuflaiului, Protorch), ceară dentară, modele demonstrative și de studiu.